Resurs Bank forbrukslån

Resurs Bank er en skandinavisk bank som er godt kjent i henholdsvis Finland og Sverige, og som nå etter hvert har etablert seg godt også her hjemme i Norge. Banken har spesialisert seg på forbrukslån og refinansiering, der både private og bedrifter kan søke om å låne penger til gode betingelser uten at det er nødvendig. Pengene bruker du på akkurat hva du vil, noe som kanskje er den største fordelen med å søke om Resurs Bank forbrukslån.

Betingelser og vilkår for lånet

Resurs Bank tilbyr forbrukslån fra så lite som 10 000 kroner til hele 300 000 kroner, med en lang og fleksibel nedbetalingstid på inntil 12 år for de største lånene. Dog anbefaler vi kortest mulig nedbetalingstid, ettersom renteutgiftene blir mindre da. Effektiv rente for Resurs Bank forbrukslån ligger i snitt på 15,95 prosent, noe som er ganske lavt sammenlignet med hva mange andre konkurrenter har. Den renten du får på lånet er dog individuell og er basert på din privatøkonomi, så reell rente får du vite først når du har lagt inn en søknad om lånet (uforpliktende).

Utover dette kan vi nevne at et etableringsgebyr på 497 kroner og et månedlig termingebyr på 29 kroner er inkludert i den effektive renten. Låner du 65 000 kroner og betaler det ned over 5 år, så koster det deg 1608 kroner i måneden (med beregnet eksempelrente).

Fordeler med forbrukslånet

Å søke om forbrukslån fra Resurs Bank er enkelt og tar liten tid, samtidig som utbetalingen av lånet tar kort tid. Er du kunde i banken fra før av går hele prosessen enda kjappere, men uansett er det en stor fordel at saksbehandlingen er kjapp når man skal søke om lånet. Utover dette så er det også flere fordeler i det at man kan bruke pengene på hva man vil, samtidig som det ikke er nødvendig å stille med sikkerhet for å ta opp lån. Fleksibilitet og frihet er to nøkkelord for Resurs Bank forbrukslån.

Søke om lån

Du søker om lånet via nettsidene til Resurs Bank, og bruker BankId for å identifisere deg og signere søknaden online. Før du søker om lånet bør du sjekke om du oppfyller bankens grunnleggende kriterier – som blant annet innebærer at du må være minst 24 år gammel (maks 65 år) og ha en årlig inntekt på minimum 200 000 kroner før skatt. I tillegg må du ha folkeregistrert adresse i Norge, og du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Comments are closed.

Post Navigation